Hebrok: de originele, stervormige klinker

Steen010 is als steenspecialist van Nederland een exclusieve samenwerking aangegaan als verkooppartner van het nieuwe product van Hebrok: de originele, stervormige klinker.

Dit nieuwe product is een originele, stervormige klinker in al zijn facetten. Voorzien van vloeiende kleuren en vormende diepte toont deze klinker de oorsprong van het industriële product.

De uitstraling van deze klinker is kenmerkend door zijn levendige variaties in de samenvloeiende kleurschakeringen van het aquarel. De afwerking laat unieke sporen van het productieproces zien. Hierbij zijn op het oppervlak van deze klinker kleine inkepingen, typerende indrukken en kleine schilfertjes te zien en voelen.

Deze stervormige klinker is de eerste in zijn soort en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren. Ga bijvoorbeeld voor cicada, dorcas, lana of aurata of laat uw gewenste product individueel ontwikkelen!

De Hebrok-steenfabriek is al sinds 1932 gevestigd in Natrup-Hagen, district Osnabrück. Destijds bouwden de twee oprichtende families de eerste stoomsteenfabriek in deze regio. Sinds die tijd vormt de speciale knowhow vandaag de dag de basis voor overtuigende resultaten, die terug te vinden zijn in de klinkerproducten van Hebrok.

Steen010 adviseert u graag over de mogelijkheden en toepassingen van deze geweldige en unieke serie van hoogwaardige kwaliteit.